Mijn verhaalJullie kennen wel de verhalen waar in het geheim wordt verteld waarom sommige bedrijven succesvol zijn en andere niet. Ik stel dat klanten niet kopen wat je doet of hebt, maar klanten kopen waarom je doet wat je doet. Klanten raken immers geïnspireerd door het waarom. Maar het is net zo belangrijk dat ik bevlogen en gedreven blijf in wat ik doe.

 

De waarom-vraag daagt mij uit om zin te geven aan het werk wat ik doe!
Waarom doe ik wat ik doe? Waar sta ik voor, waarin geloof ik? Wat is mijn verhaal? Wat ik met mijn bedrijf doe, is meestal geen toeval. Wat ik doe, wordt vaak bepaald door wat mij raakt. Dit kan zijn door wat ik heb meegekregen vanuit mijn opvoeding of juist omdat het iets wat mij tegen mijn opvoeding afzet. Of doordat ik een emotionele situatie heb meegemaakt waar ik veel van geleerd hebt en waarmee ik van betekenis wil zijn voor anderen.


Bewust

Door bewust te kijken naar mijn eigen verhaal, ben ik gaan inzien waarom ik doe wat ik doe en waarin ik geloof. In mijn verhaal ligt besloten wat ik aan meerwaarde toevoeg voor de klant. Want als ik doe wat ik doet omdat het jou raakt, ben ik bevlogen en ervan overtuigd dat anderen hier ook veel aan kunnen hebben. Dan klopt het werk dat ik doe. Ik voeg waarde toe aan mezelf en aan mijn klant. Ik stem op deze manier hoe ik tot recht kom af op hoe ik het beste resultaat kan behalen. Zakendoen is dan het middel om persoonlijk en zakelijk te groeien.

Inspireren

Door aan andere te vertellen waarom ik doe wat ik doe, inspireer ik hen en ik sta er soms verbaasd van hoeveel gemakkelijker het zaken doen gaat. Dit is ook mijn ervaring van afgelopen maanden. Ik timmer hard aan de weg om ondernemers te helpen groeien. Met mijn verhaal over hoe ik help meer winst, meer klanten en meer voldoening te bereiken inspireer ik. Maar  als ik mijn eigen ervaring deel hoe ik ontdekt heb hoe heerlijk het is om in het middelpunt van mijn bedrijf te staan is de overtuiging compleet.


Persoonlijke kracht

Ik merk dat mijn zelfvertrouwen groeit als ik doe wat bij mij past. Ik raak dan bevlogen, de passie gaat omhoog en het zakelijke resultaat volgt vanzelf. Juist door vanuit je persoonlijke kracht en stijl je bedrijf vorm te geven ontdek je hoe je het meeste waarde toe kunt voegen. Deze voldoening, dit feest om te groeien door jezelf te zijn én een optimaal resultaat te behalen gun ik iedere ondernemer!


Mijn kernwaarden

Passie: voor mijn klanten, in alles wat ik doe
Inspiratie: om mensen in beweging te brengen
Creativiteit: om vaste patronen te doorbreken
Daadkracht: want het moet wel iets opleveren
Gedrevenheid: want ik geef nooit op


“Ik ben dankbaar, niet omdat dankbaarheid nuttig is, maar omdat ik me er goed bij voel”


Geniet van alle  workshops/trainingen en onze momenten van samenzijn, maar most of all vergeet de doelstelling van jouw organisatie niet.

Marcel Van de L’IsleSearch