AssessmentHet succes van een bedrijf valt of staat met de prestaties van de medewerkers. Het is daarom belangrijk om altijd een systematische en objectieve benadering voor het selecteren en bijscholen van uw medewerkers toe te passen binnen uw organisatie. De afgelopen dertien jaar is Profiles Caribbean Inc. de regionale vertegenwoordiger van Profiles International, een wereldleider in assessments voor medewerkers. Profiles International biedt makkelijk toe te passen assessments ter ondersteuning aan de HR manager en ter versterking van de bedrijfsorganisatie. In Suriname worden deze assessments uitgevoerd via GMSS.

Het doel is om ervoor te zorgen dat iedere beslissing die van invloed is op het in dienst nemen, promoveren en ontwikkelen van een medewerker, gericht is op het bereiken van hoogst mogelijke prestaties.ProfileXT®

Het profielonderzoek PXT beoordeelt hoe goed een individu past bij een specifieke job binnen uw organisatie. De functie jobmatching is uniek en stelt u in staat om de kwaliteiten die noodzakelijk zijn om een bepaalde functie uit te oefenen, bij een individu te beoordelen. De resultaten van de PXT kunnen zowel bij selectie, werving als verdere coaching voor loopbaanontwikkeling worden gebruikt.

Product Info

Customer Service Profile™

De Customer Service ProfileTM meet acht gedragskarakteristieken en twee vaardigheden die van belang zijn voor het leveren van een goede klantenservice. Het vergelijkt ook het serviceperspectief van de werknemer met het klantperspectief van de organisatie. Daarnaast krijgt u een beeld van de behoeften aan training en oriëntatie. Wij bieden speciale versies die specifiek zijn afgestemd op financiële dienstverlening, retail, gezondheidszorg en klantvriendelijkheid.

Profiles Performance Indicator™

Profiles Performance IndicatorTM is een management tool die zes kernwaarden meet. Deze zes kernwaarden hebben grote invloed op het succes van een organisatie. De kernwaarden zijn: productie, kwaliteit, initiatief, oplossingsgerichtheid, teamwork en flexibiliteit in veranderingsprocessen. Het bevat ook suggesties voor het verhogen van de effectiviteit, het verminderen van stress, frustratie en conflicten en het motiveren van het personeel. Het rapport dat hieruit voortvloeit bevat informatie over de wijze waarop een werknemer beter begrepen, gemotiveerd en gemanaged kan worden. Dit assessment beschikt over waardevolle informatie waarmee de prestaties van het personeel kunnen verbeteren.Profiles Sales Assessment™

Snel en effectief in kaart brengen of uw kandidaat over de juiste talenten beschikt om de functie succesvol uit te voeren!

Hoe scheidt u het kaf van het koren?

Het aannemen van topverkopers en acountmanagers is altijd een uitdaging! Een vlotte babbel en representatief voorkomen zijn absoluut geen garantie dat de toekomstige verkoper succesvol zal worden binnen uw organisatie.

De vereisten die aan verkopers gesteld worden verschillen vaak enorm. Daarom is het van belang om voorafgaand aan het sales assessment duidelijk in kaart te brengen wat een verkoper precies nodig heeft om succesvol te worden binnen de organisatie.

Zoekt u een verkoper die zich voornamelijk richt op het binnenhalen van nieuwe klanten? Dan zoekt u iemand van het type ‘hunter‘. Bent u juist op zoek naar iemand die zich richt op de bestaande klantportefeuille, dan zoekt u een type ‘farmer‘. Verkoopt u aan de zakelijke markt en/of aan de consumenten markt? Al deze factoren spelen een belangrijke rol bij het selecteren van het juiste type verkoper.

Met behulp van het sales assessment van GMSS (Profiles Suriname) wordt snel in kaart gebracht of de verkoper:

Verkoopfuncties waarvoor GMSS onder andere sales assessments heeft uitgevoerd:

Dit is slechts een selectie van de vele verkoopfuncties waarvoor wij sales assessments uitgevoerd hebben. Wilt u weten of de kandidaat die u op het oog hebt succesvol kan worden binnen uw organisatie, neem dan nu contact met ons op voor meer informatie of nog beter, voor het maken van een afspraak!

Kosten US$ 245.00

CheckPoint360°™

De CheckPoint360°™ is een vertrouwelijk, internet-based, multi-rater feedback proces dat leiders en managers helpt zo effectief als mogelijk te functioneren met behulp van feedback van een groep van mensen met wie ze omgaan. Het vergelijkt de mening van anderen (leidinggevende, collega’s en directe ondergeschikten) met hun eigen perceptie op acht universele leiderschap competenties die van vitaal belang zijn voor verhoging van de prestaties. Vervolgens identificeert dit rapport hun positieve- en sterke punten en geeft aanwijzigingen hoe bepaalde gebieden verder tot ontwikkeling gebracht kunnen worden. De praktische aanpak schept het juiste klimaat voor prestatieverbetering.

Profiles Managerial Fit™

Een krachtige teambuilding tool die teamleiders informatie geeft om hen te helpen effectiever te zijn in het leiden van hun teams. Het geeft inzicht in de rol die de teamleider moet spelen om teamleden te helpen de teamdoelstellingen te bereiken door het verzamelen van informatie in twaalf essentiële gebieden, zoals controle, precisie, ambitie en om resultaat en kwaliteitoriëntaties te houden. Het maakt een analyse van de gegevens en biedt een inzichtelijk rapport dat het team helpt het succes te verhogen.
Search