TrainingenWij geven motivatie sessies, trainingen en adviezen op het gebied van marketing, sales en customer experience (klantbeleving). Door klantgerichter te worden binnen uw organisatie kan dit zorgen voor een betere klantbeleving, waarin wij nu ook gespecialiseerd zijn. Niet gemotiveerde medewerkers, lage omzet en winst? Laat dit u niet overkomen! Wij kunnen uw partner zijn in elke strategische move naar uw business success.

Onze trainingen zijn geschikt voor:

Trainings Aanbod


De juiste communicatie is belangrijk voor elke organisatie. Wat er gezegd wordt (verbale communicatie), moet overeenkomen met datgene wat men uitstraalt (non-verbale communicatie). Congruent zijn is de sleutel tot betere communicatie. Met een goede communicatie, kunnen we de omgeving en de resultaten beïnvloeden. Til de communicatie binnen uw organisatie naar een hoger niveau met de basis communicatie training 1.

Product Info

Tegenwoordig mogen wij geen klanten meer verliezen. De klant staat altijd centraal. Een geweldig product of dienst leveren alleen is niet genoeg. Elke stap en elk klantcontact moet zorgen voor een goede klantbeleving. Het verhogen van klantwaarde en het maximaliseren van de klant tevredenheid zorgt voor loyale klanten. Het gaat om de Total Customer Experience (totale klantenervaring), van de eerste ontmoeting tot de laatste en alles tussenin. Wilt u ervoor zorgen dat uw klant het altijd goed heeft? Dan is deze training voor u.

Product Info

Voor elke organisatie is het belangrijk om aan de behoefte van de klant te voldoen. Om dit te kunnen realiseren moet de organisatie op de hoogte zijn van de obstakels waarmee hun klanten geconfronteerd raken, voordat ze een aankoop doen. Bij Customer Journey leert u om vanuit het perspectief van de klant het aankoopproces van de klant te visualiseren. De Customer Journey training stelt u in staat om doelgerichte marketingstrategieën te formuleren en daarmee een sporadische klant tot een loyale klant te maken. Is uw organisatie klaar voor Customer Journey?

Product Info

Leiderschap blijft het belangrijkste. Zonder goed en integer leiderschap, zal je je doelen niet kunnen behalen, zal je niets kunnen ontwikkelen en zal er geen goede opvolging zijn. Persoonlijke eigenschappen en vaardigheden zoals zelfdiscipline van leiders zijn belangrijk, maar het karakter blijft het belangrijkste. Een team leiden is meer dan alleen de instructies of taken doorgeven. Het klaarmaken van nieuwe leiders is het eerste onderdeel van goed leiderschap.

Product Info

Binnen organisaties is marketing een effectief instrument, dat niet meer weg te denken is bij het behalen van gewenste doelen. Het is belangrijk dat elke medewerker de kracht van marketing kent; ook de medewerkers die niet op de marketing afdeling werken. Marketing is veelte belangrijk om alleen over te laten aan de marketing afdeling. Is uw streven dat de hele organisatie zorgt voor een constante en goede klantbeleving, dan raden we u deze training aan.

Product Info

We onderhandelen bij alles wat we doen; als we nu samen met een vriend besluiten waar we gaan lunchen, een nieuwe auto kopen, of solliciteren op een baan. Meestal worden onderhandelingen afgeschilderd als ingewikkelde bezigheden, maar dit proces zal soepeler verlopen als men meer gefocust is op hun doelen. Wilt u altijd succes hebben bij het onderhandelen? Dan is deze training voor u.

Product Info

Lukt het u niet om goede relaties aan te gaan en deze te behouden? Heeft u moeite om meer diepgang te brengen in uw zakelijke relaties? Wilt u weten aan welke criteria uw relatie moet voldoen en wat voor u de juiste relatiemix is? Dan is deze training voor u.

Product Info

Een pak brood verkopen in een supermarkt is anders dan het verkopen van een Porche. Brood is een primair goed en een Porche een luxe goed. Verkoopstrategieën verschillen van product tot product en als u geen inzicht heeft hoe de verschillende verkoop strategieën effectief in te zetten, zal het resultaat niet zijn zoals u wilt. Wilt u altijd het verkoop proces succesvol afsluiten? Dan is deze training voor u.

Product Info

Een beveiligingsmedewerker controleert en surveilleert, registreert en rapporteert. Niets mag een beveiligingsmedewerker ontgaan. Beveiligingsmedewerkers moeten een goede werkattitude hebben, omdat ze regelmatig interne en externe klantcontact hebben, vanwege de orde die gehandhaafd moet worden binnen de organisatie. Kortom, ook het beveiligingspersoneel moet een goede bijdrage leveren aan de klantbelevenis van de organisatie. Is uw organisatie klaar om de klant naar wens te bedienen vanaf het moment dat zij in contact komen met de beveiligingsambtenaar? Dan raden wij u deze training aan.

Product Info

Claim 2018 with motivated employees. Start with an attitude of success!

Product InfoSearch